Asociația

Echipa WINB:Imre Szakács-Orha

Dip. WSET, WSET Certified Educator, IMW student

Bianca Szakács-Orha

WSET Level 3 Certified, WSET Instructor and Exam Officer

Alin Dragomir

Pasiunea pentru vin a venit, oarecum natural, deoarce am lucrat in domeniul HORECA, încă din anul 2004. Mai târziu m-am hotărăt sa-mi dezvoltat această pasiune urmând cursurile de Somelier pe care le-am absolvit in anul 2012.
Primul contact cu WSET (Wine & Spirits Education Trust), a venit în anul 2014 atunci când am urmat Level 2 Award in Wines & Spirits. Din 2017 sunt absolvent WSET Level 3 Award in Wines și din 2019 student WSET Level 4 Diploma la Weinakademie Österreich, Rust.

Mihaela Bucur

Numele meu este Mihaela Bucur și fiindcă lucrez ca și traducător și trainer pentru limbile engleză și germană de mai bine de zece ani am avut nevoie de o nouă provocare. După primul curs WSET m-am îndrăgostit nu doar de vin, dar de întregul concept sistematizat de înțelegere a acestuia și mi-am dat seama că nu e deloc ușor să bei ceva ce nu cunoști. Am început sa calc pragurile târgurilor, masterclassurilor, cramelor și curierul sună mereu la ușă cu câte o carte de specialitate. Am continuat cursurile WSET și împreună cu soțul meu am deschis un Winebar pentru a putea împărtăși din experiențele și cunoștințele noastre, fiindcă lumea vinului trebuie mai întâi descoperită și înțeleasă, iar abia apoi savurată. Astfel organizăm degustări tematice și încercăm să transmitem mai departe fascinația și admirația pentru această băutură care la prima vedere pare atât de simplă.

Samir Dobrin

Numele meu este Samir Dobrin și lucrez în industria Horeca de mai bine de 10 ani. Pasiunea pentru vin, a început la scurt timp de când am pornit pe acest drum și tot atunci am realizat în ce domeniu doresc să fac performanță. Este un mediu competitiv, în care educația și formarea profesională este constantă. În prezent sunt Area Sales Manager la unul dintre cei mai importanți importatori din piață și trainer pentru Wine in Business, școala care a adus aceste cursuri în țară și prin intermediul căreia am obținut certificarea WSET Level 3.
#INWINEWETRUST